FORGOT YOUR DETAILS?

Tainingsaccommodatie in de Weerribben Wieden

De Kraggenhof is dé locatie voor u! Zowel voor één dag als meerdere dagen volledig af te huren,

afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Groepsverblijf en trainingsaccommodatie: natuurlijk geïnspireerd worden!

Trainingsaccommodatie

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Naast het huis is er ook nog een vergaderruimte : een sfeervolle ruime studio waar creativiteit, teamwork en ontspanning van nature hand in hand gaan.

Watervast maakt een volledig georganiseerde invulling op maat. Voor ontspanning heeft de omgeving veel te bieden. Voor een zichtbaar resultaat aan uw bijeenkomst is een creatieve workshop, waarin b.v. gezamenlijk aan een schilderij gewerkt wordt, een uitdaging. Neemt u gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. De Kraggehof beschikt over een goed uitgeruste keuken voor zelfverzorging. Maar het is ook is het mogelijk de gehele catering te laten verzorgen.

Trainingscomplex omgeving Giethoorn

U kunt het huis huren als groepsaccommodatie of uw verblijf volledig door ons laten verzorgen. Onze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen. 32 uurs arrangement vol pension p.p. €145,- excl. BTW min 10 pers. 2 dagen training met zelfverzorging? p.p. €75,- bij 10 pers

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Trainingen

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Vergaderingen

Bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen, managementcursussen of trainingen? De Kraggenhof biedt u een unieke, teambuiding- en vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten van uiteenlopende aard.

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP