FORGOT YOUR DETAILS?

"Heerlijk huis op een schitterende locatie"

Natuurlijk genieten in een sfeervol groot vakantiehuis en groepsaccommodatie!

Voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland hoeft U zich in dit vakantiehuis aan het water niet te vervelen. Voor zowel jong als oud heeft de Kraggehof veel te bieden. Fietsen, wandelen, zwemmen, zeilen, kanoën of gewoon lekker in uw stoel wegzakken met een goed boek, het kan allemaal!

De in de kop van Overijssel gelegen groepsaccommodatie biedt u rust, ruimte en vrije natuur in een intieme, huiselijke ambiance. Het is ideaal voor een weekend of vakantieweek voor uiteenlopende groepen en activiteiten: familie- of vriendenweekend, bruiloft, vrijgezellenfeest of instellingen voor licht gehandicapten.

Het natuurgebied de Wieden en de Weerribben vormt een uniek gebied in Europa. Er valt hier veel te ontdekken voor de natuurliefhebber. Een rondvaart door het gebied en de oorspronkelijke dorpjes Giethoorn, Dwarsgracht of Belt-Schutsloot is een belevenis. De Belter- en Beulakerwiede zijn een eldorado voor zeilers, kanoërs en surfers.

De Kraggehof wordt verhuurd aan één groep tegelijkertijd, zodat u gezamenlijk kunt genieten van het grote vakantiehuis en de prachtige omgeving.

Actieve vakantieweek in de waterrijke Wieden

In het authentieke gebied van de Wieden in de kop van Overijssel hoeft u zich niet te vervelen! Vanuit het huis zijn vele activiteiten mogelijk, als kanoën, zeilen en fietsen, of een uitstapje naar de gezellige stadjes Giethoorn, Vollenhove of Blokzijl...

Bruiloften en feesten

Stelt u zich voor: Een prachtige, nostalgische boerderij én ook nog eens aan het water, schilderachtig en stijlvol. Hoe romantisch zal het zijn als het bruidspaar per boot bij de Kraggehof arriveert!

Vogels kijken

Door het vele water zijn de Wieden zeer geschikt om per boot te verkennen. Een vaarexcursie met natuurmonumenten naar de aalscholverkolonie of de ’Grote Otterskooi’, (een van Europa’s grootste eendenkooi), is een belevenis voor natuur- en vogelliefhebbers.

Schaatsen in de Wieden

Meedoen aan de Wiedentocht, de Hollands-Venetië Tocht, de Giethoornse dorpentocht?
Als er weer wintersport in Nederland mogelijk is, stap je vanuit de Kraggehof zo het ijs op! Als het even doorvriest, ligt het natuurijs voor de deur. Geen gezoek naar een parkeerplaats voor de auto.

Evenementen: gondelvaart in augustus

Jaarlijks wordt elk tweede weekend van augustus het grote evenement : ’De Gondelvaart van Belt-Schutsloot’ georganiseerd. Ook de omringende dorpen Giethoorn, Dwarsgracht, Sint-Jansklooster en Vollenhoven hebben een bloemencorso of een gondelvaart in de feestmaand augustus!

Omgeving
Lees verder >>

Omgeving

Recreatief zijn er vele mogelijkheden: fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, kanoën, schaatsen, fotograferen.
Interieur
Lees verder >>

Interieur

Het huis is recentelijk gerenoveerd volgens de nieuwste veiligheidseisen. Hierbij is het comfort niet uit het oog verloren.
Het huis
Lees verder >>

Het huis

De Kraggehof is een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving

TOP