Beschikbaarheid vakantiehuis omgeving giethoorn 20 personen tot max 24

 

Een ruim en comfortabel vakantieboerderij omgeving Giethoorn voor een weekend of een weekje vakantie aan het water. 

Vrije Perioden en beschikbaarheid vakantiehuis Kraggehof

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTxEqZNEpMJf9FCjY93PdM6iLZUBewgDMJ6cC5nuB9RlaNc_dDjFg9JcQaCHyqei1c6U4W9yZ6uHvMM/pubhtml?gid=747259938&single=true

Nationaal Park 'Weerribben-Wieden' 

Omgeving Giethoorn

Het huis is het gehele jaar beschikbaar. Ieder seizoen heeft biedt z'n eigen recreatie: Vakantieboerderij Wieden huren voor 15 tot 20 personen tot max 25 personen. Groot vakantieboerderij huren voor weekend omgeving Giethoorn. Wilt u er een weekend of langer even lekker tussen uit met uw gezin, familie of vrienden? Dan lukt dat zeker in de Kraggehof. Want dit grootvakantiehuis biedt rust, ruimte en natuur, de ingrediënten die u nodig heeft om uw weekend tot een succes te maken. 

 
 

Vakantieboerderij aan het water

Vakantieboerderij ligt aan het water

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Ideale uitvalsbasis

Vakantiehuis in de wieden en omgeving van Giethoorn. Genieten van de schitterende natuur, de gezellige dorpjes en steden in de nabijheid van Giethoorn en natuurlijk van al het moois dat het natuurgebied de wieden te bieden heeft. Huur deze mooie vakantiewoning en beleef een heerlijke vakantie in de regio Giethoorn. Wieden is de meest natuurijke en ideale uitvalsbasis!
TOP