FORGOT YOUR DETAILS?

Fietsarrangement omgeving giethoorn

Fietsarrangement Overijssel

Algemeen

De Kraggehof is centraal gelegen in het natuurgebied Wiedden-Weerribben en vlakbij Drenthe.

Er zijn iedere dag verschillende fietsroutes mogelijk.

De wieden- en weerribbenroute, langs de Zuiderzeedijk , door de bossen van Drenthe of de IJsselroute naar Kampen.

Uw verblijf is op basis van half pension: ontbijt, lunchpakket, linnengoed en kaarten fietsroute. Dit arrangement is op basis van een 2-persoonskamer. Voor een kamer alleen geld een toeslag. De fietsafstanden per dag liggen tussen de 30km en 50km. U ontvangt een beschrijving van de verschillende fietsroutes. Na aankomst in de namiddag kunt u lekker uitrusten onder het genot van een kopje koffie/thee. In overleg is er voor groepen de mogelijkheid het diner te laten verzorgen, of zelf te koken.

VAKANTIEHUIS AAN HET WATER

Deze nostalgische boerderij ligt aan het water in Belt-Schutsloot nabij Giethoorn.
De Kraggehof is een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties. Van oorsprong een boerderij, werd het later verbouwd tot een klein hotel-restaurant, voordat het de huidige bestemming kreeg. De groepsaccommodatie onderscheidt zich door haar natuurlijke ligging en gezellige, huiselijke sfeer.

MOOIE NATUUR BREED AANBOD

Vakantiehuis Kraggehof

Kraggehof is een ruim opgezette accommodaties,Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om met elkaar gezellige activiteiten te ondernemen.Buiten rond het huis Om lekker knus en beschut zitten. Heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen terras. genoeg activiteiten in de omgeving.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Vogels kijken in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dan keren de broedvogels terug en is het een drukte van belang. De Kraggehof is het Vakantiehuis aan het water gelegen in de Weerribben-Wieden. De Weerribben-Wieden is een unieke vogelspot locatie. ideaal weekend voor familie en vrienden

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP