FORGOT YOUR DETAILS?

Fietsvakantie in de Weerribben Wieden

Omgeving Kraggehof

Fietsen in de Wieden

Fietsarrangement, fietsen met fietsroutes in Overijssel en Drenthe.

De Kraggehof is centraal gelegen in het natuurgebied Wiedden-Weerribben en vlakbij Drenthe.

Er zijn iedere dag verschillende fietsroutes mogelijk.
De wieden- en weerribbenroute, langs de Zuiderzeedijk , door de bossen van Drenthe of de IJsselroute naar Kampen.

Uw verblijf is op basis van half pension: ontbijt, lunchpakket, linnengoed en kaarten fietsroute. Dit arrangement is op basis van een 2-persoonskamer. Voor een kamer alleen geld een toeslag. De fietsafstanden per dag liggen tussen de 30km en 50km. U ontvangt een beschrijving van de verschillende fietsroutes. Na aankomst in de namiddag kunt u lekker uitrusten onder het genot van een kopje koffie/thee. In overleg is er voor groepen de mogelijkheid het diner te laten verzorgen, of zelf te koken.

MOOISTE FIETS ROUTE LANGS HET HUIS

De Wieden, Weerribben voor een actieve vakantie!

Fietsen vanuit wieden

Deze fietsroute start in het dorpje Giethoorn, met zijn charmante boogbruggetjes en rietgedekte boerderijen. Je rijdt door Nationaal Park Wieden-Weerribben, een van de meest bijzondere moerasgebieden van Europa.

Fiets route

Fiets rond de Beulakerwijde en Belterwijde bij Giethoorn en bewonder de meren, uitgestrekte rietvelden, bloemrijke hooilanden en dichtbegroeide moerasbossen van De Wieden. Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster is het ideale startpunt voor een dag in dit waterrijke natuurgebied.

Uitwaaien

Een labyrint van meren, plassen en slootjes langs romantische waterdorpen zoals Giethoorn. Karakteristieke boerderijen en vervenershuisjes. Wandelend of fietsend door oude Zuiderzeestadjes als Vollenhove, Blokzijl en Kuinre. In Weerribben-Wieden ruist het van de verhalen en die ontdek je het beste vanuit een punter op het water!

Inspiratie en creatief

Deze mooie wereld is een inspiratiebron voor schilders en fotografen. Voor workshops en schildervakanties en is er in de Kraggehof een ruim aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water. In de ochtend wordt u gewekt door het gekwek van de eenden. Voor het huis kunt u een boot afmeren.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Recreatief zijn er vele mogelijkheden.en vele mooie plekjes.

Natuur-schatten

Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens. Ontdek de charme en de geschiedenis hiervan.

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP