FORGOT YOUR DETAILS?

Kraggehof is de ideale en inspirerende trainingslocatie in Overijssel,

trainingen

Training, opleiding, cursus, workshop of lezing? kraggehof is de ideale en inspirerende locatie in Overijssel, deze vakantieboerderij heeft geschikte ruimte, En zakelijke arrangementen op maat en eventuele extra vergaderservice voor u beschikbaar. Wilt u uw training liever op een andere locatie organiseren? kunt u ook bij ons terecht.

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Naast het huis is er ook nog een atelier: een sfeervolle studio waar creativiteit, teamwork en ontspanning van nature hand in hand gaan.

Watervast maakt een volledig georganiseerde invulling op maat. Voor ontspanning heeft de omgeving veel te bieden. Voor een zichtbaar resultaat aan uw bijeenkomst is een creatieve workshop, waarin b.v. gezamenlijk aan een schilderij gewerkt wordt, een uitdaging. Neemt u gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. De Kraggehof beschikt over een goed uitgeruste keuken voor zelfverzorging. Maar het is ook is het mogelijk de gehele catering te laten verzorgen.

EVENTUELE EXTRA VERGADERSERVICE

 

 

 

 

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Fantastisch huis op schitterende locatie

fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, kanoën, schaatsen, fotograferen.

De Wieden, Weerribben voor een actieve vakantie!

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP