Sfeervolle vakantiehuis huren in Belt-Schutsloot

Vakantiehuis-belt-schutsloot

Waterdorp Belt-Schutsloot

Vakantiehuis huren in Belt-Schutsloot ,deze accommodatie geschikt voor 20 tot max 25 pers.  Deze nostalgische boerderij is om gebouwd als  Vakatiehuis en ligt aan het water in Belt-Schutsloot vlak bij de plaats Giethoorn.
De Kraggehof is een sfeervol vakantiewoning , speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.

Groot vakantiehuis aan het water 

Voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland hoeft U zich in dit vakantiehuis aan het water niet te vervelen.
Voor zowel jong als oud heeft de vakantieboerderij 'de Kraggehof ' veel te bieden.... in een intieme, huiselijke ambiance.
De in de kop van Overijssel gelegen groepsaccommodatie biedt u rust, ruimte en vrije natuur.

Het huis ligt aan het water in het rustige gedeelte van het dorp. Er is geen doorgaand verkeer, zodat het er ’s nachts stil is. Voor het huis kunnen bootjes en kano’s afgemeerd worden. Tegenover het huis is er ruime parkeergelegenheid.

 

 

vakantiehuis in Belt-Schutsloot

Huur vakantiehuis in Belt-Schutsloot, Nederland vanaf €16/nacht. Vind unieke plekken om te verblijven. In omgeving van Overijssel. Dit vakantiehuis ligt in Belt-Schutsloot aan het water en geef u veel prive rust, ruimte en is gelegen aan het water.

Riante vakantiehuis

De woning heeft een ruime woonkeuken en woonkamer aan een en in deze ruimte is het fijn vertoeven. In de keuken bent u van alle gemakken voorzien Natuurlijk genieten in een sfeervol riante vakantiehuis! Voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland hoeft u zich in dit vakantiehuis aan het water niet te vervelen

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP