FORGOT YOUR DETAILS?

Sfeervol vakantiehuis huren in Belt-Schutsloot

Vakantiehuis huren in Belt-Schutsloot

Waterdorp Belt-Schutsloot

Vakantiehuis huren in Belt-Schutsloot? Deze accommodatie is geschikt voor 20 tot max 25 pers.  De nostalgische boerderij is verbouwd als  vakatiehuis. Het ligt aan het water in Belt-Schutsloot, vlakbij de plaats Giethoorn.
De Kraggehof is een sfeervol vakantiewoning, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.

Groot vakantiehuis aan het water 

Voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland hoeft U zich in dit vakantiehuis aan het water niet te vervelen. Voor zowel jong als oud heeft de vakantieboerderij 'de Kraggehof ' veel te bieden.... in een intieme, huiselijke ambiance!
De in de kop van Overijssel gelegen groepsaccommodatie biedt u rust, ruimte en vrije natuur.

Het huis ligt aan het water in het rustige gedeelte van het dorp. Er is geen doorgaand verkeer, zodat het er ’s nachts echt stil is. Voor het huis kunnen bootjes en kano’s afgemeerd worden, en tegenover het huis is er ruime parkeergelegenheid voor de auto's.

Vakantiehuis in Belt-Schutsloot

Unieke locatie in de kop van Overijssel met mooie natuur, rust, en ruimte.

Riant vakantiehuis

De woning heeft een ruime woonkeuken en woonkamer aan een. In deze ruimte is het fijn vertoeven. In de keuken bent u van alle gemakken voorzien Natuurlijk genieten in een sfeervol riante vakantiehuis! Ideaal voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland.

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Inspiratie en creatief

Deze mooie wereld is een inspiratiebron voor schilders en fotografen. Voor workshops en schildervakanties en is er in de Kraggehof een ruim aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water. In de ochtend wordt u gewekt door het gekwek van de eenden. Voor het huis kunt u een boot afmeren.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Recreatief zijn er vele mogelijkheden.en vele mooie plekjes.

Natuur-schatten

Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens. Ontdek de charme en de geschiedenis hiervan.
TOP