Sfeervolle groepsaccommodatie omgeving Giethoorn

Ideaal vakantiehuis voor families en vrienden

Gezellig aan het water

Voor een vakantieweek of weekendje weg in Nederland hoeft U zich in dit vakantiehuis aan het water niet te vervelen.
Voor zowel jong als oud heeft de vakantieboerderij 'de Kraggehof ' veel te bieden.... in een intieme, huiselijke ambiance.
De in de kop van Overijssel gelegen groepsaccommodatie biedt u rust, ruimte en vrije natuur.
Het is ideaal voor een weekend of vakantieweek voor uiteenlopende groepen en activiteiten: familie- of vriendenweekend, bruiloft, vrijgezellenfeest of instellingen voor licht gehandicapten

Omgeving en aktiviteiten

Er is veel te beleven

Het natuurgebied de Wieden en de Weerribben vormt een uniek gebied in Europa. Er valt hier veel te ontdekken voor de natuurliefhebber. Een rondvaart door het gebied en de oorspronkelijke dorpjes Giethoorn, Dwarsgracht of Belt-Schutsloot is een belevenis. Een omgeving die uitnodigt om te fietsen, wandelen, zwemmen of varen. De Belter- en Beulakerwiede zijn een eldorado voor zeilers, kanoërs en surfers. .

De Kraggehof wordt verhuurd aan één groep tegelijkertijd, zodat u gezamenlijk kunt genieten van het grote vakantiehuis en de prachtige omgeving.

De ideale vakantie locatie voor familie en vrienden

OMGEVING

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Familie- of vriendenweekend

Een weekend of langer er even lekker tussen uit met de familie of vrienden! Het huis biedt rust, ruimte en natuur.

Groepsverblijf voor een ontspannen vakantieweek

Een uniek groot vakantiehuis bij Giethoorn met alle vrijheid en privacy. In het waterrijke gebied van de Wieden hoeft u zich niet te vervelen!

Bruiloften en feesten

Stelt u zich voor: Een prachtige, nostalgische boerderij én ook nog eens aan het water, schilderachtig en stijlvol. Hoe romantisch zal het zijn als het bruidspaar per boot bij de Kraggehof arriveert!

Evenementen: gondelvaart in augustus

Jaarlijks wordt elk tweede weekend van augustus het grote evenement : ’De Gondelvaart van Belt-Schutsloot’ georganiseerd. Ook de omringende dorpen Giethoorn, Dwarsgracht, Sint-Jansklooster en Vollenhoven hebben een bloemencorso of een gondelvaart in de feestmaand augustus!

Groot vakantiehuis met veel ruimte

Een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.
Het biedt een comfortabel en ruim onderkomen aan 21 tot 25 personen in max. 11 slaapkamers.

Perfecte uitvalsbasis in uniek gebied

De Weerribben-Wieden met haar waterrijke natuur, meren, weidse rietlanden en historische stadjes. Een prachtige omgeving voor vele aktiviteiten: fiets-, wandel- en vaartochten, er is van alles mogelijk!

Zowel ontspanning als zakelijke aktief

Voor gezin, familie of vrienden
Ook voor al uw zakelijke besprekingen, workshops en trainingen.
Het huis beschikt over gratis internettoegang.

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens
TOP