"Ruim en authentiek huis in prachtig gebied"

VAKANTIEHUIS AAN HET WATER
IN BELT-SCHUTSLOOT

Weekendje weg met vrienden familie of vereniging

 

  • De Kraggehof is te huur voor een vrienden of familieweekend. Ook voor verenigingen bied de ruime  accommodatie een ideaal groepsverblijf met vele mogelijkheden.
  • Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om met elkaar gezellige activiteiten te ondernemen.  Jong en oud, niemand zal zich tijdens dit familieweekend of vriendenweekend in deze prachtige accommodatie vervelen.
  • Een gezellige weekend met de hele familie of vriendenclub?  Maak een rondvaart door de prachtige waterdorpen  en breng de middag in goed gezelschap door. Even tijd met elkaar en een gezellig dagje uit.

 

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

GROEPSACCOMMODATIE  IN WATERRIJKE OMGEVING  

Geniet van de schitterende omgeving van de Wieden-Weerribben, bezoek de pittoreske dorpjes als Giethoorn, Dwarsgracht, Vollenhove, Giethoornnhove en Blokzijl en verken de omgeving per rondvaartboot, fluisterboot of kano. Voor watersportliefhebbers is het gebied een eldorado. Zeilboten, sloepen en kano,s zijn op verschillende plaatsen te huur. Aansluitend kunt u in de vakantieboerderij genieten van een uitgebreid buffet of barbecue.

ONTSPANNING EN GENIETEN AAN HET WATER

Met een vakantiehuis aan het water kan uw vakantie niet meer stuk. U en uw vrienden of gezin kunnen de hele dag varen, zeilen, surfen, zwemmen of vissen. Ook met een boekje in de tuin kunt u genieten. De kraggehof heef rond het huis medere terassen waar je samen of  even alleen kan terug trekken om van de natuur te genieten. Deze vakantie woning ligt aan het water dus een een spektakel van boten, watervogels en wuivende rietkragen. En tien tal van water sport mogelijkheden

Beschut buiten kunnen zitten

Om lekker knus en beschut te kunnen zitten is het fijn om dat het terras apart is van de rest van de tuin. Natuurlijke afscheiding zorgen wij er voor dat u echt kunt genieten

Terrassen

Heerlijk genieten van het buitenleven op je eigen terras. Wat wil je nog meer? Met deze mooie terrassen om er rond het huis is extra genieten van de heerlijke tuin aan het water

Varen en ontdekken

Met een sloep varen door de kanalen, kolkjes en meren in de Wieden, Varen door het bos, tussen het riet door, is daar opeens het open meer van de Belterwiede met de weidsheid.

Inspiratie en creatief

Deze mooie wereld is een inspiratiebron voor schilders en fotografen. Een ruim aanbod van workshops en schildervakanties.

Huis aan het water

In de Kraggehofwordt u in de ochtend gewekt door het gekwek van de eenden. Voor het huis kunt u een boot afmeren.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de omgeving in het Nationaal Park? Recreatief zijn er vele mogelijkheden en vele mooie plekjes.

Weerribben-Wieden

Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens. Ontdek de charme en de geschiedenis hiervan.

TOP