Vakantiehuis in de Weerribben Wieden

Omgeving Kraggehof

Belt-Schutsloot

Het huis is het gehele jaar beschikbaar. Ieder seizoen heeft biedt z'n eigen recreatie: zeilen op een van de meren, kanoën, roeien, fietsen, varen met de fluisterboot, wandelen in de Wieden en het Voorsterbos bij Vollenhove. En als het ijs in de sloten ligt, worden de schaatsen ondergebonden voor de Hollands-Venetietocht. Een bezoek aan het bezoekerscentrum te Sint Jansklooster van Natuurmonumenten is zeker de moeite waard. Hier is veel informatie over het gebied met haar bijzondere planten en vogels!

Creatief: het landschap is inspirerend voor schilders en fotografen... De Kraggehof heeft een programma met schilderworkshops.

In de directe omgeving bevinden zich Giethoorn, Nationaal Park De Weerribben, de oude havenstadjes Vollenhove en Blokzijl en de wat grotere plaatsen Meppel en Steenwijk. Iets verder weg liggen de historische stadjes Zwolle en Kampen.

MOOIE NATUUR BREED AANBOD

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Fantastisch huis op schitterende locatie

fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, kanoën, schaatsen, fotograferen.

De Wieden, Weerribben voor een actieve vakantie!

Rijk aanbod aan activiteiten 

het gebied bied een gevarieerd en rijk aanbod aan groepsactiviteiten ga op expeditie in deze natuur , of creatieve opdrachten in samenhang met de omgeving . 

ook zijn er veel mogelijk heden in de watersport   

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Aan wie verhuren wij de kraggehof ? 

Naast onzer normale verhuur organiceren we individuele vakanties. almeer dan 25 jaar. maar ook Op basis van uw wensen en ideeën creëren we samen een compleet arrangement voor minimaal 10 personen. Tijdens een arrangement worden u en uw gasten ontvangen door uw persoonlijke gastvrouw of -heer. dit kan een dagdeel zijn maar we hebben ook weekendarrangement met bijvoorbeeld activiteit onderbegeleiding profeconele kunstenaar die u een adere kijk geeft.

IN EEN PRACHTIGE OMGEVING  

FAMILIE & VRIENDEN

Samen genieten met families, vrienden of verenigingen.

INDIVIDUEEL

Alleen of met een klein groepje voor actieve arrangementen.

ZAKELIJK VERBLIJF

Huiselijke intieme locatie voor vergaderen en training.

ARRANGEMENTEN

Sfeervol, bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP