FORGOT YOUR DETAILS?

Schilderworkshop overijssel, drenthe en groningen

Schilderworkshop Overijssel en Drenthe

Schilderworkshop als uitje

Zoekt u een inspirerende activiteit met een verrassend resultaat?
Samen tijdens een creatieve bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan is deze creatieve workshop een uitdaging voor collega's vrienden en familie.
Onbekende talenten worden gestimuleerd. Door gezamenlijk te werken, zult u versteld staan van uzelf en anderen op een bijzondere manier leren kennen..

Bij dit arrangement gaan ontspanning en werken aan een verrassend resultaat werken hand in hand. Voor de groep een kunstwerk gaat maken, krijgt u natuurlijk eerst uitleg over de techniek en het materiaal en hoe u dit kunt toepassen. Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken en besproken. Deze workshop is ook mogelijk op andere locaties.
Favoriete thema's zijn: een gezamenlijk schilderij maken of elkaars portret schilderen.

Schilderworkshop familiefeest, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje?

WIE GINGEN U VOOR

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP