FORGOT YOUR DETAILS?

Training, opleiding, cursus, workshop of lezing?

Ideaal voor meerdaags verblijf

Training en teambuilding locatie

Wie op zoek is naar een bijzondere locatie Training, opleiding, cursus, workshop of lezing?, Kraggehof is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten, U vindt onze unieke en inspirerende vergaderlocatie op een historische plek, omringd door prachtige natuurgebieden.Deze unieke en inspirerende vergaderlocatie bied niet alleen vergaderruimtes, maar ook prachtige slaapkamers om comfortabel te overnachten!

Deze training en teambuildings locatie is uniek in Overijssel. Intieme groepsaccommodatie voor uw zakelijke bijeenkomsten in huiselijke sfeer. Bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen, managementcursussen of trainingen? De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers. 

Naast het huis is er ook nog een atelier: een sfeervolle studio waar creativiteit, teamwork en ontspanning van nature hand in hand gaan.

Watervast maakt een volledig georganiseerde invulling op maat. Voor ontspanning heeft de omgeving veel te bieden. Voor een zichtbaar resultaat aan uw bijeenkomst is een creatieve workshop, waarin b.v. gezamenlijk aan een schilderij gewerkt wordt, een uitdaging. Neemt u gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. De Kraggehof beschikt over een goed uitgeruste keuken voor zelfverzorging. Maar het is ook is het mogelijk de gehele catering te laten verzorgen.

Trainingen

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Vergaderingen

Bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen, managementcursussen of trainingen? De Kraggenhof biedt u een unieke, teambuiding- en vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten van uiteenlopende aard.

Inspiratie en creatief

Deze mooie wereld is een inspiratiebron voor schilders en fotografen. Voor workshops en schildervakanties en is er in de Kraggehof een ruim aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water. In de ochtend wordt u gewekt door het gekwek van de eenden. Voor het huis kunt u een boot afmeren.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Recreatief zijn er vele mogelijkheden.en vele mooie plekjes.

Natuur-schatten

Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens. Ontdek de charme en de geschiedenis hiervan.

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP