FORGOT YOUR DETAILS?

Sfeervolle groepsaccommodatie omgeving Giethoorn

Vergaderlocatie Overijssel omgeving Giethoorn

Intieme groepsaccommodatie voor uw zakelijke bijeenkomsten

Bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen, managementcursussen of trainingen?
De Kraggenhof biedt u een unieke, teambuiding- en vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten van uiteenlopende aard.

Geen strakke, zakelijke omgeving, maar een sfeervolle, huiselijke ambiance. De sleur van alle dag en de hectiek van het bedrijfsleven worden doorbroken in een omgeving die garant staat voor inspiratie en succes. Een fijne vergaderomgeving heeft een positief effect!.

De accommodatie beschikt over verschillende ruimtes en voorziet in de juiste technische ondersteuning voor uw zakelijke bijeenkomst. Ook een goede lunch of diner behoren tot de mogelijkheden.

Door de natuurlijke ligging zijn er voldoende buitenactiviteiten mogelijk; een mooie wandeling door de prachtige omgeving of een ontspannend vaartochtje.

De Kraggenhof is dé locatie voor u! Zowel voor één dag als meerdere dagen volledig af te huren, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Trainingen

De Kraggehof biedt een intieme sfeer op een unieke locatie en is zeer geschikt voor cursussen ,trainingen en teambuildings-activiteiten met kleinere groepen. Het aantal slaapkamers is uit te breiden tot 11 kamers.

Vergaderingen

Bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen, managementcursussen of trainingen? De Kraggenhof biedt u een unieke, teambuiding- en vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten van uiteenlopende aard.

VERGADEREN AAN HET WATER

Vergaderen in Overijssel bij Giethoorn

Schilderworkshops van 2 uur

De Kraggehof is een sfeervol huis, gelegen in het dorp Belt-Schutsloot, vlakbij Giethoorn. Een pittoresk dorp dat tussen de meren Schutsloterwijde, Boschwijde en de Kleine Belterwijde ligt. Landschappelijk gezien een ongerept en prachtig deel van Noordwest Overijssel.
Het vakantieaccommodatie is speciaal ingericht voor schildervakanties en recreatieve vakanties. Van oorsprong een boerderij, werd het later verbouwd tot een klein hotel-restaurant. De huidige bestemming is groepsaccommodatie met een comfortabel onderkomen voor max. 21 personen.

(De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 10.00 uur     Ontvangst 
• 10.30 uur     Instructie indeling teams
• 10.50 uur     Vertrek naar trainingsruimte
• 11.00 uur     Aanvang programma"uw onderwerp"
• 13.00 uur     Korte pauze 
• 13.30 uur     Vervolg programma "uw onderwerp"
• 16.30 uur     Evaluatie en uitdelen van de certificaten
• 17.00 uur     Einde van het teambuildingsprogramma
• 17.00 uur     Borreluurtje (optioneel)
• 18.00 uur     Diner/BBQ (optioneel)

Inspiratie en creatief

Deze mooie wereld is een inspiratiebron voor schilders en fotografen. Voor workshops en schildervakanties en is er in de Kraggehof een ruim aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water. In de ochtend wordt u gewekt door het gekwek van de eenden. Voor het huis kunt u een boot afmeren.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van het Nationaal Park Weerribben-Wieden? Recreatief zijn er vele mogelijkheden.en vele mooie plekjes.

Natuur-schatten

Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens. Ontdek de charme en de geschiedenis hiervan.
TOP