FORGOT YOUR DETAILS?

Omgeving Kraggehof

Belt-Schutsloot

Deze natuurrijke  Vakantiewoning is gelegen op een prachtige locatie. Ook de achtertuin bestaat uit schitterende planten en mooi aan gelegde Terassen . De omgebouwde natuurijke vakantiewoning is geschakeld aan atelier annex werkruimte waar de mogelijkheid is om met een beamer nategenieten van de geschoten plaatjes.  (apart bij te huren) Het huis heeft een eigen opgang en omheinde tuin. En als het ijs in de sloten ligt, worden de schaatsen ondergebonden voor de Hollands-Venetietocht. Een bezoek aan het bezoekerscentrum te Sint Jansklooster van Natuurmonumenten is zeker de moeite waard. Hier is veel informatie over het gebied met haar bijzondere planten en vogels!

Creatief: het landschap is inspirerend voor schilders en fotografen... De Kraggehof heeft een programma voor vogelaars.

In de directe omgeving bevinden zich Giethoorn, Nationaal Park De Weerribben, de oude havenstadjes Vollenhove en Blokzijl en de wat grotere plaatsen Meppel en Steenwijk. Iets verder weg liggen de historische stadjes Zwolle en Kampen.

Nationaal Park Weerribben-Wieden en vele verborgen schatten.

Vogelaars spotten zeldzame Lammergier

fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, kanoën, schaatsen, fotograferen.

De Wieden, Weerribben voor een actieve vakantie!

Vogelrijke omgeving

Langs veel verschillende landschappen

“Het meest bijzondere aan deze route is dat je in korte tijd veel verschillende landschappen ziet”, zegt Lassche terwijl hij uitkijkt op het Vogeleiland in het Zwartemeer. Naast dat typisch Nederlandse rivierenlandschap passeren fietsers hooilanden, rietlanden, moerasgebied, stokoude dorpjes, veengebieden en middeleeuwse blokverkavelingen.

VOGELAARS GENIETEN

Inspiratie en creatief

Ook kunt u bij ons terecht als u creatief geinspireerd wil worden door deze onbeschrijfelijke mooie wereld. Als u geïnteresseerd bent in schildervakanties hebben wij ook in de kraggehof breed aanbod.

Huis aan het water

Vakantiehuis de Kraggehof ligt aan het water zodat u in de ochten gelijk weer opuit kunt gaan. ook heeft het huis een eigen boot. die u op aanvraag kunt gebruiken.

Top 10 aktiviteiten

Wat te doen in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden Recreatief zijn er vele mogelijkheden.langs de mooiste plekjes van het bijzondere landschap

Natuur schatten

Jong en oud krijgen de kans de mooiste plekjes van onze regio te ontdekken.Vanaf de twaalfde eeuw veranderde dit veenmoeras onder invloed van de mens

Nostalgische boerderij

Een sfeervol huis aan het water, voor (korte) groepsvakanties

Weerribben-Wieden

Uniek gebied met waterrijke natuur en historische stadjes

Wat is er te doen?

Prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten.

groep van 21 pers.

Een comfortabel verblijf, extra kamers tot 25 pers. Gratis WIFI

TOP