FORGOT YOUR DETAILS?

"Heerlijk huis op een schitterende locatie"

Actieve en recreatieve arrangementen aan het water

De Kop van Overijssel is een afwisselend water- en merengebied, met mooie traditionele dorpen en historische stadjes.
Een gebied met vele fiets-, wandel- en vaarroutes. Het natuurgebied de Wieden en de Weerribben vormt een uniek gebied in Europa. Er valt hier veel te ontdekken voor de natuurliefhebber. Een rondvaart door het gebied en de oorspronkelijke dorpjes Giethoorn, Dwarsgracht of Belt-Schutsloot is een belevenis. De Belter- en Beulakerwiede zijn een eldorado voor zeilers, kanoërs en surfers.

Wilt u individueel of met een klein groepje een korte vakantie in het huis doorbrengen?
Hiervoor zijn speciale data gereserveerd. Het verblijf met overnachtingen is volpension. De arrangementen zijn van maandag tot vrijdag of korter.
De arrangementen variëeren van een paar dagen fietsen, 5 daagse schildercursussen en een vakantiecursus fotografie: een creatieve manier om vakantie en hobby te combineren.

Voor een groepje vanaf 8 personen is het mogelijk om het huis met complete verzorging te boeken. U kunt ook uw eigen invulling aan uw verblijf geven: fietsen, kanoën, zeilen, vissen of lekker ontspannen rond het huis. Neemt u gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Fietsen in de kop van Overijssel

De Kraggehof is centraal gelegen in het natuurgebied Wiedden-Weerribben en vlakbij Drenthe. Er zijn iedere dag verschillende fietsroutes mogelijk.
De wieden- en weerribbenroute, langs de Zuiderzeedijk , door de bossen van Drenthe of de IJsselroute naar Kampen.

Schildercursus, een leerzame vakantie!

Is schilderen uw passie? Alleen of met een vriend(in), partner op avontuurlijke schildervakantie in Nederland? De schilderachtige omgeving van de Wieden heeft veel te bieden.

Vogels kijken

Door het vele water zijn de Wieden zeer geschikt om per boot te verkennen. Een vaarexcursie met natuurmonumenten naar de aalscholverkolonie of de ’Grote Otterskooi’, (een van Europa’s grootste eendenkooi), is een belevenis voor natuur- en vogelliefhebbers.

Schaatsen in de Wieden

Meedoen aan de Wiedentocht, de Hollands-Venetië Tocht, de Giethoornse dorpentocht?
Als er weer wintersport in Nederland mogelijk is, stap je vanuit de Kraggehof zo het ijs op! Als het even doorvriest, ligt het natuurijs voor de deur. Geen gezoek naar een parkeerplaats voor de auto.

Creatieve Workshop dagdeel

Zoekt u een inspirerende activiteit? Met een verrassend resultaat? Samen tijdens een creatieve bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan is deze creatieve workshop een uitdaging voor collega's vrienden en familie.

OMGEVING
Lees verder >>

Recreatief zijn er vele mogelijkheden: fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, kanoën, schaatsen, fotograferen.
INTERIEUR
Lees verder >>

Het huis is recentelijk gerenoveerd. Hierbij is het comfort niet uit het oog verloren.
HUIS EN TUIN
Lees verder >>

De Kraggehof is een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving

TOP